söndag, januari 20, 2008

Helgens två funderaring och 1 misslyckande

Ja, så var helgen över, det ända som återstår nu är att gå och lägga sig, få några timmar sömn, sen gå upp med en ny arbetsvecka framför sig, känns inte som någon höjdare för stunden.
Men iaf, jag skulle försöka få in Jullan i tugget i helgen, ja, där fanns inga stora framsteg att hämta får jag ju säga, får göra ett nytt försök.
I fredags blev det film med Jullan och Amanda och vi kom fram till etfter att ha sett några filmer, varför springer man alltid bortot från något som kommer efter en? en våg tex? istället för att springa åt sidan? En ganska meningslös tanke, men iaf.
Tanke nr två, Vardags bekymmer? Tänk om man var rik och hade pengar till vad som helst, köpa vad som helst, göra vad som helst. Tänk vad trist livet skulle bli då, som maria valde att säga : "Det är vardags bekymren som skapar livet". Jo, det ligger ju faktiskt något i det.
Lördagen var vi på Skeppsbaren en brokig skara människor, jag, kikki, Katten Nicole, Carro, Lagge, pettan, Finska buss chaffisen, Tina, Elin, en mkt trevlig kväll som avrundades på Statoil i Tyresö med Fille Hansson, en gammal hockey legendar(lataste hockey spelaren i Tyresös historia?)

Inga kommentarer: