måndag, mars 31, 2008

Helgen - SAY MY NAME

Ja, det har varit en mycket blandad komplott denna helgen, inte så mycket tankar och funderingar.

Fredagen var Kronprinsen sista dag som en fri man(Citerat Kikki) så det var bara dra på sig party kläderna och låta sig bli upphämtad av den lilla grisen, sen begav det sig till bolaget där det inhandlades en BLV och sen drog vi vidare till Kronprinsen, sen därifrån till Knappen, där även pasta danne anslöt till sällskapet, samt therese och mikaela, Mikaela är faktiskt rätt snygg får väl ta o erkänna.
Ja, Sen efter x antal groggar skulle vi vidare ut, några hama på viper, fråga mig inte varför och jag hamnade efter många om o men på After i gamla stan där jag mötte upp Semlan, Bobby, DG o Julius. Sen vidare för efterfest hos Lagge, vaknar i koppens gamla svettiga säng.

Helgens misslyckande : Jag skulle försöka köpa plåtar ill Sensation White i Amsterdam, ja, det gick ju inge vidare, deras hemsida var nere och stört omöjlig o komma in på tills det var slutsålt.
VÄGRA HA SKITEN TVÅ kvällar.

Lördagen skulle vi fira ankan och jocke A, käkade sjukt god mat på Faros på söder, sen till Marie Levå som jag kan såga vid fotknölarna med gott samvete, ska man behöver vänta 20min för o köpa 1 kall öl?.
Då är något fel. Varför anställer man inte fler bartenders?

Sen drog jag o tatto danne på fest i Bromma där vi vinglade ifrån runt 07 på morgon knuten, kom hem, trött, jävligt o sömning vid 08.00. Söndagen kan beskrivas som en lång transportsträcka, jag låg framför tv.n och åmade mig hela dagen. (Ja, Marie picasso var där med sin feta röv) (Ja jag tycker inte om henne o tar mig friheten o såga hennes utseende)

Varför utsätter man sig för sånt här? Är det den ständiga jakten på damer? Eller vill man bara roa upp sig lite när det är helg?.
VARFÖR?!
Jag fick iaf ett roliga samtal på lördagen som kom o handla om "SAY MY NAME" under en sex akt. (Jag hade nog fan slaknat o gått därifrån)

Nu ska jag ner och trösta mig med en lunch på japanen i tyresö centrum. Lite kärlek finns det kvar efter helgen iaf.

P.s Ikväll är det hockey möte, imorn är jag NHL proffs på allvar d.s

fredag, mars 28, 2008

Sensation White - T minus 24h

http://www.sensation.nl/sensation2008/pre/


Ja, så vare äntligen dags för dom att släppa plåtarna till Sensation White 08.
Jag och Karlsson ska åka ner i år också, denna gång ska vi även försöka få med oss vår parhäst, Kronprins Niklas på resan. Ikväll ska en övertalnings kampanj påbörjas över ett glas saft.

torsdag, mars 27, 2008

fyrkanter i väggarna - HELG

hmm, ja, rubriken säger väl egentligen vad detta inlägg ska handla om, en tillbaka blick från sommaren 07.

Rättare sagt, en dag i Amsterdam. Har en vän som hävdar att jag sett fyrkanter i väggarna och ringt o berättat det för henne? Jag säger varken bu eller bä.

Ja, nu är det snart helg, min sista dag som MANAGER för min parhäst, frågan är man jag ska hitta på för satyg imorn.
Jag tror jag sover på saken och vaknar upp inför en stor uppgift imorn.

tisdag, mars 25, 2008

Löning - en bitter jävla dag

Ja, nu tycker väl alla jag e bitter? Men detta måste ju vara månadens sämsta dag, visserligen kommer LÖNEN som alltid är efterlängtad men sen finns det ju räkningar som ska betalas o då vare slut på det roliga, denna månaden var rena dräparmånaden så, just nu är jag bara bitter.

DIVA

Ja, fan vad snygg jag var i spegeln på gymmet idag.

måndag, mars 24, 2008

Påsk

Ja, nu har vi avverkat några dagar va ledighet, i fredags var det dags för premiären för Köttet 08, mycket blandade känslor, vi hade ny målvakt i form av tommy, ja, jag vet inte om vi ska säga upp honom direkt, såg mer ut som en stelbent engelsman.
Cupen kan beskrivas med orden FIASKO!.
Skit samma, som tröst stack jag, karlsson o Nille på kryssning, mycket lyckad kryssning utan skandaler för alla utom mig, jag lyckades hitta en tjej runt 06-07 på morgonen, ja, sen kom snillet på att vi skulle ha kondom(Ja, det e bra o skydda sig) Men vem fan har en kondom på sig 07 på morgonen? Ok, jag brukar ha men nu hade jag inte, bitter som jag var fick jag inte ligga, TACK GODE GUD FÖR DET!.

Dagen efter såg jag tjejen i fråga, jag undrade ett kort tag om det faktiskt var samma tjej som jag hånglat med?. Jag hoppas det inte var det.
Sen hem och dö på lördagen, låg helt utslagen men till slut masade vi oss ut på krogen, dock nykter denna afton. Träffade en gammal figur från vår Amsterdam tripp förra sommaren.
Stog o häcka med honom i DJ båst ett tag, rätt skumt o stå på fel sida om dansgolvet.
Söndagen, ja, denna dag var upplagd för en lång kavalkad av FOTBOLL. Toppmöten i Engelska ligan så det var bara o bänka sig i soffan sen gled nille över o vi låg o löka lite filmer till 23, då fick vi nog o hets tömde en whiskey o drog ut, först till Hirchen sen till anrika After.
En skön spontan fylla får kvällen beskrivas som.

Söndagn = sovit i nilles soffa hela dagen.

fredag, mars 21, 2008

En riktig godbit

Vi har varthos nille o kollat SOS - Sällskapsresan ikväll, när väl jag och karlsson ska åka ner i hissen tittar han på mig o frågar



"Där eller där?". Vart går vi ut?



Egentligen ingen konstig fråga om det inte var för att det finns dörrar i på ena sidan och vägg på den andra.

onsdag, mars 19, 2008

Idre Fjäll med jobbet

Kan bli en mkt bra resa, tändningen på alla är det inget fel på iallafall.
Här nedan kan man iaf beskåda stugan vi ska bo i, den går under namnet "Fyllestugan" på jobbet....

http://www.idrefjall.se/bokning/accomodation.aspx?id=CSnöstjä%202

Dagens räddning av morsan

FÖRSKOLETEST !

I vilken riktning åker bussen på bilden nedan?

Kör den åt höger eller vänster?





Kan du inte bestämma dig?



Titta noggrant på bilden en gång till!



Du vet fortfarande inte…?



Samma bild visades för förskolebarn och dom fick samma fråga; åt vilket håll kör bussen?



90% av barnen gav följande svar:



'Bussen kör åt vänster'



På frågan; 'Varför tror du att bussen kör åt vänster?' svarade barnen:



' Eftersom man inte kan se dörren där man stiger på bussen!'



Hur känner du dig nu?????





Jag vet, jag också ........

Påsk

Nu är det påsk och jag är nyss hemkommen från Gbg, rätt sköna två dagar där jag fått leka av mig lite. Vem behöver inte det ibland?.
Det är väl egentligen inte vad detta inlägg ska handla om, vad ska det då handla om?.
Jo, Det förflutna, om person X. X som jag inte har kontakt med längre vilket efter många OM och MEN känns som rätt beslut, vi hade våra stunder, bra som dåliga. Vi sårade varandra på olika sätt men man får väl ta lärdom och lära sig av den tiden.
Frågan är väl egentligen om allt som aldrig kom fram någonsin kommer fram? Ska man säga det eller kvittar det i efterhand?. Man har frågor man vill ha svar på men ändå inte?. Ska man bara gräva ner dessa frågor kanske?.
Jo, Jag tror vi avslutar detta kapitel en gång för alla så nu ber jag alla som läser detta att släppa detta ämne, det finns nämligen inget mer att säga än att det är historia.
Och för att avsluta värdigt ska jag dra en gammal välbeprövad klyscha.
"Det är dom små detaljerna som avgör och hårt arbete".

söndag, mars 16, 2008

Söndagen

Ja, så vare söndag, har precis kollat lite fotboll på tv.n.
Så vad ska man säga om denna helgen då? Jo, lite väl mkt fest igen men man är bara ung en gång. Men det jag funderar på är hur svårt kan det va att hålla saker man lovar?.
Förstår man inte att det finns en motpart som blir besviken när personen/personer inte håller saker dom lovar?. (man är säkert lika god kolsupare själv iofs)
Kanske är lite bitter men jag känner mig riktigt störd idag på en viss människa, vad är problemet lixom med att göra något man sagt att man kan?. Och vill man inte eller orkar inte kan man väl för i helvete säga det?.

Helgen har iaf varit riktigt bra, hockey i lördags på hovet, en klassisk hockeylada, dock blev det ingen kokt med bröd, det var väl ända missräkningen, men stämningen var grym. Match igen på fredag?.
Efter det så var det fest i Studio 34, mkt bra intiativ av PJ och Isberg. bra jobbat grabbar.
Täten togs tidigt av Isberg för att sen lämna över pinnen till Rönna som vart krönt kung.
Sen hade vi naken människorna Ekke och Frenda, vet inte vad man ska säga?.

Lördag natt

Här sitter jag nu, summerar kvällen som varit, finns väl inte så mkt att säga, det ändå är väl HERO.

Grym låt, bra artist, en bra kväll helt enkelt :)

tisdag, mars 11, 2008

Dragnings kraften...

Vad fan är det som gör att när man ska handla 2L mjölk kommer ut med mat för 638kr?.
Köpte nå jävla doft grej till toan? sen massa små saker....vad gick fel?

måndag, mars 10, 2008

Rambo 4 - En kommentar om filmen

Too bad that this is the end of an era! this is the kind of violence our children needs to see so they wont become homosexuals! Long live John Rambo!


Helgen som gick....

Man slutar aldrig förvånas, ny helg nya äventyr tänkte jag? Men icke sa nicke, denna helg fyllde jag ju 23 år, ja, jag börjar bli gammal, rostig på insidan och skrynklig på utsidan!. (Funkar nivea for men morsan?).

Sagt och gjort eftersom det inte blev kryssning så fick jag offra mig på förkrök, folk ramla inte lite eftersom, hela tagen en bra start på kvällen, förutom att hatthyllan åkte i golvet.....

Sen var det bara att bege sig till lokala haket och se Björn Rosenström, en stjärna som aldrig slocknar får man väl säga, något som förvåna mig själv och en del andra var att jag rikta in mig på att dricka vatten och inte öl eller sprit, så när timmen var slagen gick jag hem nykter.

Lördagen blev mest en dag i koma, låg i soffan hela dagen och gjorde egentligen ingeting förutom att mina föräldrar kom hit med mat och jag o emilia städade upp lägenheten :).


Ja, bilder säger ju mer än tusen ord, så jag ska visa vad vi hittade i vasken när vi städade.



tisdag, mars 04, 2008

Klenoder utan dess like - Svensk fotbolls historia

Ja, detta kan vara en bit av svensk fotbolls historia från VM 94.






Sevdohändelser

ja, jag ska räkna upp några sevdohändelser som skett idag



Min bil, den blå blixten gick inte igenom besiktningen

Jag träffa Danne järbrink på bilprovningen

Min Chef har gnällt på mig för jag inte vill regga hans serviceavtal(som han tjänar pengar på)

Jag har återupptagit mitt tränande

Jag bestämde mig för att ha födelsedags förkrök hos mig på fredag, blir väl den stora inflyttningsfesten i ett.



Ja, detta var bara ett par av dagens sevdohändelser, fast det största måste ändå vara att Grisen ska på homeparty med en brud från mitt kära friskis.



Nu är det sport som gäller resten av kvällen, God night, God fight

måndag, mars 03, 2008

Bitter

Ja, jag är bitter idag, jag mår som en skadeskjuten apa efter helgen, trött på att folk inte släpper saker, men wtf, den 18 mars smäller det, ska bli jävligt najs :)